Linnulihatoidud

Kukeseene-kanapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suvetoidud Autor: Lia Virkus
Kukeseene-kanapada nõuab tegijalt veidi aega, kuid pakub suvel grillroogadele värskendavat vaheldust. Kiirel puhul kasuta grillkanakoibi, siis väheneb valmimisaeg veerand tunnini. Kõrvale paku värskeid kartuleid või riisi.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Eemalda kanakoibadelt nahk ja tükelda koivad. Koori ja haki sibul(ad) ning küüslauguküüned. Pruunista kanatükid pannil õlis, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta potti ootele. Prae pannil sibul ja küüslauk klaasjaks, pane samuti potti. Kuumuta pannil seeni, kuni neist eralduv vedelik on aurustunud. Lisa veidi õli ja pruunista seened, pane potti. Lisa sinna ka tomatikonserv ja puljong ning hauta pool tundi. Maitsesta soola, pipra ja veidikese suhkruga. Rebi hulka basiilikulehed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
J. 05.aug 2011 20:06
Tegin eel-suitsetatud kanaga, väga-väga maitsev tuli! Midagi sellist, mida igapäev pole harjunud sööma, väga hea vaheldus! :)
margit 29.juuli 2011 23:10
Väga,väga maitsev!Panin 4 küüslauku ja väikese loorbrilehe.Kiirelt saab valmis ja maitsev on värske keedetud kartuliga!
krstl 28.juuli 2011 21:05
Imemaitsev!
Hindaja 27.juuli 2011 20:09
Tegin just- imehea! Sibul ununes, aga ikkagi väga maitsev.
1