Linnulihatoidud

Pardikoib jõhvikakastmega

Keskmine hinne: 2.16 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Taine linnuliha armastab hapukaid pehmendajaid nagu jõhvikas ja õun.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 2 portsjonit
1.  Pruunista pannil pardikoivad ja vala praadimisel tekkinud rasv eraldi potti.
2.  Koori ja haki sibul ning lisa koos rosmariiniga rasva sisse. Kuumuta läbi.
3.  Haki õun ja lisa koos jõhvikatega sibulale-rasvale.
4.  Lisa potti eelnevalt pruunistatud koivad, loorberileht ja vürtsid, vala peale puljong ning hauta madalal kuumusel kuni kaks tundi. Maitsesta vahepeal hautist soola ja pipraga.
5.  Serveeri koibasid hautatud köögiviljade või värske salatiga.
SOOVITUS:
* Hautamisvedelikuna võid kasutada ka naturaalset õunasiidrit, kuid selliselgi juhul lisa kastme hulka lusikatäis nn puljongifondi, mis lisab soolakust.
* Kui tulemus jääb liiga hapukas, võid kastme hulka lisada veidi mett.
* Koos pardikintsudega sobib hautada pastinaaki. Mõnus kooslusl!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa