Linnulihatoidud

Kanapada ubade ja tomatitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Poole tunni road Autor: Raili Mikk
Kanapada ubade ja tomatiga maitseb eriti hästi koos musta leivaga. Kellel isu on suurem, võib keeta lisandiks ka riisi.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Tõsta soolaga maitsestatud kanakintsud pannile, nahk allpool, ja prae ühelt küljelt kuldpruuniks. Pööra ümber ja prae veel 5 minutit. Lisa hakitud sibul ja kuumuta veidi. Seejärel lisa tomatid ja oad. Maitsesta tšillikastme, palsamiäädika, soola ja pipraga ning lase haududa 10 minutit. Serveeri värske hakitud peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Triin 12.dets 2011 13:02
Mina kasutaksin tervete kintsude asemel kintsuliha tükke või fileetükke. Annab rohkem pajaroa mõõdu välja. Aga kõlab ahvatlevalt:Y
1