Linnulihatoidud

Pastavorm spinati, ricotta ja kanaga

Keskmine hinne: 3.59 Allikas: Kiire perenaise kokaraamat Autor: Lia Virkus
Kanalihaga pastavormi maitsestab mahlasemaks ricotta.
Valmistusaeg: 20-40 min

15 minutit + 15 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta ahi 225 kraadini. Keeda pasta kergelt soolases vees ja paar minutit enne keetmise lõppu lisa külmutatud spinat. Vala ära enamus veest, jäta potipõhja alles umbes 2 dl vedelikku.
Pruunista kanaribasid võis, kuni need on läbiküpsenud ja saanud kauni värvi. Maitsesta soola ja pipraga.
Sega kanaribad, purustatud küüslauk ja ricotta pasta hulka ning vala ahjuvormi. Puista üle riivitud juustuga ja küpseta ahjus 15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa