Linnulihatoidud

Kihiline suupiste kanaga

Keskmine hinne: 3.34 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Juustust mahlane pidulik suutäis.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Haki kana ja petersell peeneks.
2. Sega kausis omavahel juustud ja hakitud komponendid.
3. Määri leivaviiludele kreemi ja valmista kolmekihiline võileib.
4. Lõika leib suupärasteks tükkideks, kaunista kirsstomatiga ja torka sisse tikk.

Kogus 8 tükki.

SOOVITUS:
* Suitsukana asemel võid valmistada võileiva ka keedu- või ahjukanast.
* Krõmpsuvust võid kreemile lisada hakitud sibulaga, aga ka viilude vahele torgatud salatilehega.


IDEE:
Kui soovid ka suitsukanast trühvleid valmistada, suurenda toorjuustu kogust, sest sulajuustu baasil valmistatud kreem on kuulide veeretamiseks liiga vedel. Toorjuust seevastu on küll kreemjas, aga trühvlite jaoks piisavalt tihke konsistentsiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Sirle 02.nov 2013 13:23
Tegin 15-le mõeldud koguse järgi ja kreemi jaoks kasutasin u kg ahjus küpsetatud kana. Kuna juustusid lisades hakkas tunduma, et 375 grammi sulatatud juustu teeb asja väga kuivaks, lisasin vaid poole sulatatud juustu kogusest ning 2 dl 10%-list hapukoort. Tuli hoopis parem. Jätsin ta lahti lõikamata ja serveerisin võileivatordina, vahele panin veel tomativiile ja peale kurgiviile ning kirsstomateid. Näeb hea välja ja kreem maitses ka hea, panin külma õhtust sünnipäeva ootama. 16-le peaks sellest jätkuma :)
Maarika 19.aug 2012 15:32
fuhhh oudsad tulid tegin need sünnipäevaks lastele ,eii neile ei meeldinud ütlesid et : ewwww nii kuiv on öakkk ,minul oli piinlik :R
Lugeja 30.mai 2012 12:01
Nämm loeb retepti üle ühe rea? :) Kogus: 8tk
Nämm 26.mai 2012 16:11
Kui palju neid tuleb, et mitu inimest saab?
lee 01.apr 2012 21:13
väga maitsev. soovitan. lisasin segule õuna ja väga hea maitse ja krõmpsu andis juurde.
Maria 15.märts 2012 14:40
Tegin sama heeringaga. Segasin tükeldatud heeringa toorjuustu ja punase sibulaga, lisasin ka natuke tilli. Väga mahlane ja maitsev suutäis.
bic 25.jaan 2012 13:34
panin vaid toorjuustu ja majoneesi, lisaks immutasin kergelt leivad veel tomatikastmega üle ning tegin vaid 2 kihti. samal päeval süües jäid kuivaks, järgmisel päeval juba OK. aga üldiselt jäi leib selle asja juures siiski hapuks. tasub ehk proovida tugevama saiaga.
bic 17.jaan 2012 22:38
äkki peaks hoopis majoneesiga segama? jääb niiskem ja ei kuiva...
mäx 04.jaan 2012 11:05
maitse oli hea aga natukene kuivaks jäid.
Hindaja 03.jaan 2012 11:28
Nätske, kleepuv ja raske. Pole minu rida.
1