Linnulihatoidud

Kanamaks koorekastmes

Keskmine hinne: 3.4 Allikas: Kodused kastmed Autor: Pille Enden
Kanamaks valmib kiiresti ja jääb kastmes hõrk ja õrn.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Viiluta ja haki peekon, haki sibul ja küüslauk. Viiluta porru ja paprika. Pruunista peekon ja kanamaks kergelt pannil. Lisa tükeldatud köögiviljad ja kuumuta kogu aeg segades paar-kolm minutit. Lisa jahu ja kuumuta kõik läbi. Lisa kuum puljong ja koor, tomatipasta ja maitseained. Hauta madalal kuumusel umbes 4-5 minutit ning serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maimu... 22.jaan 2012 17:17
suuremates poodides müüakse küll!M
Muumimamma 20.jaan 2012 16:26
Kas kusagil müüakse värsket külmutamata Talleggi kanamaksa?
1