Linnulihatoidud

Kana sooja greibi-avokaadosalatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kerge lahja roog sobib ka hiliseks õhtusöögiks. Rasvavaene kanafilee ja vitamiinirohke greip moodustavad tervisliku koosluse.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kanafileed pikuti pooleks. Prae pannil õlis 10 minutit, keera poole küpsemise ajal ümber. Maitsesta laimimahla, soola ja pipraga. Koori avokaado, poolita ja eemalda kivi ning koor. Lõika viljaliha tükikesteks. Vala kaussi. Koori greibid, tükelda sektoriteks ja eemalda kelme. Tükelda viljaliha. Säilita ka tükeldamisel eraldunud mahl. Vala greibitükid avokaado juurde koos mahlaga, lisa hakitud tšilli ja basiilik ning pisut soola-pipart. Sega läbi, vala pannile ja kuumuta paar minutit, et salat oleks kergelt soe. Serveeri kanafileega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
muffits 12.sept 2012 20:15
Mulle ei meeldinud, sest greip tegi asja liiga kibedaks :( Hea, et ainult ühe lisasin. Iseenesest muidugi huvitav ja kerge katsetus.
1