Linnulihatoidud

Kanahakkliha-köögivilja plaadipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 linnuliharooga Autor: Lia Virkus
Serveeri plaadipirukat ahjusoojalt koos värske salatiga. Mõnus suutäis kohvi- või teelaual.
Valmistusaeg: 40-60 min

20 minutit + 20-30 minutit ahjus

Kogus: 1 portsjon
Koori ja haki sibulad ja küüslauk, prae pannil õlis klaasjaks ja tõsta kõrvale. Lõika paprika ribadeks ja suvikõrvits pooleks ja siis viiludeks, pruunista pannil õlis ja maitsesta soola-pipraga. Sega parika-suvikõrvits kokku sibulatega. Prae erladi hakkliha, maitsesta soola, pipra ja punega ning lase veidi jahtuda. Kata kõrgete äärtega ahjuplaat küpsetuspaberiga ja laota lahtirullitud tainas selle peale. Tainas võiks rippuda pisut üle äärte. Laota tainale hakkliha ja siis köögiviljasegu. Jahvata peale soola-pipart ja puista üle riivjuustuga. Küpseta 200-kraadises ahjus 20-30 minutit või kuni pirukas on saavutanud kauni pruunika jume. Puista üle hakitud punega.
Kogus 12 tükikest.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
elenora 16.märts 2013 15:11
Tegin nö kalkunihakklihast ja sibulat panin ainult ühe. Tuli täitsa hea. Negatiivne oli ainult see, et köögiviljad jäid rasvased.
Sirje 04.okt 2012 10:54
Teen midagi sarnast "eilsest ülejäänud" ahjukanast.Puhastan kana kontidest ja nahast, tükeldan, kui on kasutan mõnikord ka kodujuustu, mõnikord peale ka muna-piimasegu. Meie perele meeldib rohkem pärmi -lehttaigna põhi.
1