Linnulihatoidud

Koorene kanapada peekoni ja seentega

Keskmine hinne: 4.55 Allikas: 100 rooga Autor: Lia Virkus
Maitsvat kanapada serveeri keedetud kartulite või riisiga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Tükelda peekon ja pruunista pannil. Lisa hakitud sibul ja küüslauk, kuumuta mõni minut. Tõsta ained potti. Pruunista samal pannil tükeldatud rinnafileed, maitsesta soola-pipraga. Lisa seejärel 3-4 spl vett ja hauta kaane all 5-10 minutit. Nüüd tõsta ka kana potti teiste ainete juurde. Pruunista pannil sektoriteks lõigatud seened, maitsesta soolaga ja tõsta ka potti. Lisa roale salasa ja koor ning kuumuta madalala kuumusel segades mõni minut. Maitsesta vajadusel veel soolaga. Puista serveerides kastmele hakitud murulauku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arts 14.okt 2012 13:33
nämma juba sõin ja kiidan
guliver4477 04.juuni 2012 14:06
Juba tegin,vaga hea)))
Maire 25.veeb 2012 14:33
Maitses hästi!
Argo 24.veeb 2012 16:57
Ma hakkan ka praegu seda tegema.
barata 24.veeb 2012 11:26
hapukoore olen seganud sulatatud või suitsujuustuga (sõltub kumma jääke külmkapis leidub) ja tulemus on ülihea. Aime: ära karda katsetada! sobib isegi saikatteks ja lehttaignast piruka täidiseks.
Aime 22.veeb 2012 18:25
Kas see kõlbaks ka nii, et lasta jahtuda ja siis lisada hapukoor ning süüa külma kastmena?...
1