Linnulihatoidud

Koorene kalkunikarri

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Poole tunni road Autor: Raili Mikk
Sellele toidule võib lisada kõikvõimalikke köögivilju, näiteks erinevaid kapsaid, paprikat või kaalikat. Kes kartulit ei armasta, võib selle kasutamata jätta ja toitu riisiga serveerida.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Koori porgandid ja kartulid, lõika esimesed seibideks ja teised kuubikuteks. Pruunista pannil õlis sibul ja küüslauk. Lisa kalkunitükid, porgand ja kartul. Pane juurde ka jahu, karri ja mesi ning sega kuumutades paar minutit. Kalla potti koor ja puljong. Hauta madalal kuumusel, kuni köögiviljad hakkavad pehmenema. Lõpuks lisa tükeldatud õunad ja viimistle maitse soola-pipraga. Kuumuta tasakesi, kuni õunad on pehmed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
uffa 08.märts 2012 20:55
mulle meeldib!
1