Linnulihatoidud

Magushapu kalkuniroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 linnuliharooga 2 Autor: Pille Enden
Kiire vokiroog armastab köögivilju.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Poolita parikad, puhasta seemnetest ja lõika ribadeks. Koori sibul, viilita õhukeselt, viiluta sellerivars. Haki ingver ja küüslauk hästi peeneks. Nõruta ananassikonserv, säilita mahl. Lisa mahlale nii palju vett, et kokku oleks 1,5 dl. Sega maisijahu, sojakaste, mesi, palsamiäädikas, konservivedelik, sool ja pipar ja vala potti. Kuumuta segu, kuni see pakseneb; tõsta kõrvale.
Kuumuta vokkpannil õli, lisa kaklunifileeribad, tükelda paprikad, sibul, seller, ingver ja küüslauk ning kuumuta 2-3 minutit. Lisa paksendatud kaste, ananssitükid ja laimimahl ning hauta vaiksel tulel 3-4 minutit. Serveeri riisi või nuudlitega. Puista serveerides peale kuival pannil röstitud mandlilaastud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
elina.rikkas@gmail.com 24.sept 2016 19:19
7.10.2016
katrin 01.aug 2012 21:29
Tegin ilma laimi ja palsamiäädikata, ananassi panin tunde järgi, aga rohkem kui retseptis. Tuli minu meelest väga maitsev!
atraxspider 21.märts 2012 01:12
Midagi jäi maitses puudu. Aga polnud väga viga
uffa 20.märts 2012 14:48
ei ole liiga hea. liiga hapu, laimi jätaks välja.
1