Linnulihatoidud

Kana-pastaroog parmesani ja pestoga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Maitseb hästi nii soojalt kui külmalt. Esimesel juhul võib kanale lisada rõõska koort, et toit muutuks kreemjaks. Kui soojendamisvõimalust pole, võib koore ära jätta ja süüa rooga kui salatit.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Keeda pasta pehmeks vastavalt pakendil olevale õpetusele. Koori porgandid ja lõika õhukesteks viiludeks. Hauta pannil õlis 3–4 minutit. Lisa peenteks ribadeks lõigatud kanafileed. Kuumuta 7–8 minutit, aeg-ajalt pöörates, kuni filee on helepruun. Sega hulka pesto ja maitsesta soola ning pipraga. Nõruta, vala pasta tagasi potti ja sega võiga. Tõsta taldrikusse, raputa peale riivitud parmesani juustu ning musta pipart. Serveeri kanaseguga. Laota peale basiilikulehti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liilia2 25.sept 2013 14:53
maitsev aga kuiv. Tegin eraldi juurde koorekastme ja valasin potti kogu kupatuse juurde. Siis jäi mahlane
sipsik08 08.juuni 2012 17:33
vaga maitsev:)
a.k. 31.mai 2012 17:32
päris hea.
M. 17.apr 2012 17:59
Tegin, tuli väga hea:) Kindlasti kordan seda.
1