Linnulihatoidud

Parmesanikana

Keskmine hinne: 3.74 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Krõbeda kattega kana saab maitsenüansi pikantsest kastmest. Prae kana mõõdukal kuumusel, sest juustune paneering kipub liigse kuumuse käes kõrbema.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Klopi 2 muna 1 sl veega lahti, maitsesta soolaga. Sega riivsai 1 sl parmesaniga. Rulli kanafileed 2 kile vahel umbes 0,5 cm paksuseks. Kasta munasegusse ja paneeri riivsaias. Pane 10 minutiks külmkappi. Püreeri basiilik, kapparid, sinep, hapukoor ja 1 sl riivitud parmesani saumikseriga või blenderis, nirista hulka oliiviõli ja töötle ühtlaseks. Kuumuta 1 dl õli pannil ja küpseta fileesid mõõdukal kuumusel 2–3 minutit kummaltki poolt. Järelküpseta ahjus 180-kraadises kuumuses 10-15 minutit. Serveeri rukolalehtede ja sidrunisektoriga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mimm 30.nov 2013 15:09
See on tõeliselt maitsev! Hoidsin kana ainult natuke kauem ahjus ja 200 kraadi juures. Kastet aga soovitan teistegi toitude juurde, ka nt sealiha või aedviljadega sobib imehästi.
Siiri Kirikal 06.märts 2013 11:20
Just-just :), parandasin ära.
Riivjuust 06.märts 2013 06:08
Kana ikka poole cm mitte mm paksuseks :D
Kaia 22.nov 2012 22:42
Kaste on väga maitsev!
1