Linnulihatoidud

Mee-tsitrusekana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pereköögi kokaraamat Autor: Lia Virkus
Tervislik mee-tsitrusekana maitseb oivaliselt koos rohelise salati ja keedetud kartulite või riisiga.
Valmistusaeg: üle 60 min

4 TUNDI KÜLMAS + 15 MINUTIT VALMISTAMISEKS + 55 MINUTIT AHJUS

Kogus: 6 portsjonit
Pane kana lõikelauale ning lõika kanakääridega selja pealt pooleks. Tõsta suurde kaussi ja maitsesta soola-pipraga. Sega kokku marinaad ning vala kanale, lase sel kaane all vähemalt 4 tundi seista. Vahepeal loksuta mõned korrad kaussi, et liha maitsestuks igalt poolt. Vala kana koos marinaadiga ahjupannile, rind allpool. Lõika apelsinid sektoriteks ja tõsta samuti pannile. Küpseta kana ahjus 200° juures 25 minutit, keera ringi ja küpseta veel 20–30 minutit. Kasta liha aeg-ajalt leemega. Samal ajal valmista kaste, tükeldades oliivid ja segades need ülejäänud kastmeainetega. Hoia kastet serveerimiseni külmas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa