Linnulihatoidud

Kanakintsud jogurtimarinaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Linnuliha marineerimiseks piisab 2–3 tunnist, sest liha on õrnem ja küpseb kiiresti.
Valmistusaeg: kuni 20 min

20 minutit + 2-3 tundi marineerimiseks

Kogus: 3 portsjonit
1. Lõika sibul suurteks ratasteks.
2. Uhmerda vürtsköömned peenemaks ja sega koos teiste maitseainetega jogurti hulka.
3. Aseta kanatükid marinaadi ja jäta paariks tunniks seisma.
4. Kuumuta söed ja grilli liha.
HEA TEADA:
Marineerimiseks ja grillimiseks sobib ka kanafilee, kuid kintsuliha jääb kindlasti mahlasem.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa