Linnulihatoidud

Täidetud barbecue-part

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Grill ja barbecue Autor: Silja ja Arvi Pitelkov
Mõnus roog, mis sobib nii igapäevaseks õhtusöögiks kui ka jõululauale. Jõulupardile lisa maitseks kaneeli.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistamisaeg 10 minutit + 2,5 tundi barbecue-ahjus

Kogus: 6 portsjonit
1. Koori sibul ja apelsin, lõika sektoriteks ja pane pardi kõhtu. Kinnita ava hambatikkudega. Määri parti pealt soola ja pipraga.
2. Sega kokku kastmeained ja kuumuta kergelt, et maitsed seguneksid.
3. Aseta part barbecue-ahju selili, nii küpseb see omas mahlas koos täidisega.
4. Küpseta 80–100° juures 2,5 tundi, aeg-ajalt kastmega pintseldades.
5. Serveeri kuumalt värske salati ja punase veini kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 29.mai 2012 23:44
Vääga maitsev!
1