Linnulihatoidud

Koorene kanamaks šampinjonide ja Amarula-pirnidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Altia Eesti
Linnumaks on õrn ja hõrk ja ei vaja pikalt kuumutamist.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Sega jahu ja cayenne´i pipar, lisa maitseks soola ja musta pipart. Puhasta ja kuivata kanamaks. Veereta maksatükke maitsestatud jahus. Viiluta seened ja haki küüslauk peeneks. Kuumuta seened pannil võis kuldpruuniks. Lisa peeneks hakitud küüslauk ja kanamaks. Kuumuta, kuni maks on pealt pruunistunud. Alanda kuumust, vala pannile liköör ja kuumuta maksatükid likööris läbi. Lisa vahukoor ning hauta 4 kuni 5 minutit, kuni maks on parajalt läbi küpsenud. Maitsesta vajadusel kastet soolaga.
Koori pirnid ja lõika väikesteks kuubikuteks ja kuumuta eraldi pannil õlis läbi. Lisa või ja kuumuta, kuni või on sulanud. Lisa pannile liköör ja veiniäädikas ning hauta, kuni pirnikuubikud on parajalt pehmed. Serveeri maks värske salati ja pirnidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa