Linnulihatoidud

Ühepajatoit kanaga

Keskmine hinne: 3.53 Allikas: Poole tunni road Autor: Raili Mikk
Lihtsa ja koduse maitsega roog, mis meenutab natuke suppi ja natuke ühepajatoitu. Kana võid asendada ka kalaga. Kui sa selleriga sina peal pole, võid selle lihtsalt välja jätta.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pruunista kanakintse kuumal kõrge äärega pannil või paksupõhjalises potis võis mõni minut ja tõsta siis kõrvale. Lõika köögiviljad väikesteks kuubikuteks või muu kujuga tükkideks, pruunista 5 minutit. Aseta kanatükid köögiviljadele ja kalla üle puljongiga (kõik peab olema kaetud). Pane kaas peale ning hauta, kuni kana on pehme. Eemalda kanatükid ja säilita neid soojas. Sega omavahel koor ja munakollased; kalla köögiviljadele, samal ajal segades. Kuumuta roog keemiseni. Viimistle maitse soola, pipra, sidrunimahla ja hakitud peterselliga. Serveeri ühepajatoitu kanatükkidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
aksik 29.jaan 2014 19:18
maitse on igati mõnus ja veidi tavapärasest erinev, aga kui see toit on mõeldud hautisena, siis on terve iiiter puljongit on liig - sain maitsva supi niimoodi :)
1