Linnulihatoidud

Kalkuniraguu kohviga

Keskmine hinne: 3.51 Allikas: Kohviraamat Autor: Angeelika Kang
Itaaliapärane kerge pajaroog, kus võib aimata ka kohvi maitset. Serveeri keedetud pasta ja riivitud parmesaniga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Sulata kastrulis või ja lisa õli. Haki sibulad ning kuumuta kastrulis paar minutit, kuni need muutuvad klaasjaks. Lisa väikesteks tükkideks lõigatud liha ning jätka pruunistamist. Vala vähehaaval juurde vein, kohv ja tomatipüree. Maitsesta suhkru, tüümiani, soola ja musta pipraga. Hauta tasasel tulel 30 minutit aeg-ajalt segades. Serveeri keedetud pasta ja riivitud parmesaniga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa