Linnulihatoidud

Kuum kana-köögiviljasalat

Keskmine hinne: 3.35 Allikas: Wok-toidud Autor: Angeelika Kang
Mõnus, kerge ja köögiviljane argiroog.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kana ribadeks. Pruunista pannil õli ja pruunista selles kanafileed. Lisa hakitud küüslauguküüned, sojakaste, teriyaki kaste ja pipar. Tõsta tulelt. Keeda brokoliõisikuid, minimaisi, hernekaunu ja ribadeks lõigatud paprikat 2 minutit soolaga maitsestatud vees. Kurna ja loputa külma veega. Kastme jaoks sega tšillikaste, sojakaste, mesi ja laimimahl. Aseta köögiviljad, hakitud roheline sibul ja kanafilee serveerimisalusele. Kalla peale kaste ja sega kergelt läbi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 09.märts 2016 18:53
Oligi ülimaitsev. Kuna minimaisi värskena ega ka külmutatuna ei müüdud Rakveres, siis asendasin selle marineerituga. Tegi veits äädikaseks. Aga muidu kõik maitsed ülihead! Tšillikastet panin 1dl, jätkus küll. Kogus oli neljale.
NMN 11.dets 2013 18:42
Ülimaitsev! Midagi sellist on olen juba ammu tahtnud teha, kuid kodus mul enamasti neid koostisaineid ei leidu. Poest (Rimi) ei saanud küll minimaisi, suhkruhernest ega laimimahla, aga tegin nii, et panin kodus leidunud konservmaisi ja - hernest nende asemel. Laimimahla asendasin sidrunimahlaga. Teryakit ei raatsinud osta, asendasin selle kodus olnud balsamiäädikaga. Soovitan!
NMN 11.dets 2013 10:57
Kas keegi on juba katsetanud? Võtsin ise plaani seda täna õhtul teha, kuid kahjuks ei ole siin ühtegi muljetajat (( ;
1