Linnulihatoidud

Krõbekana ürdiste juurikatega

Keskmine hinne: 3.54 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Tsipsi-juustukattega kana tuleb pealt krõbe ja seest mahlane. Selline roog maitseb muidugi lastele, aga ka emale-isale.
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistusaeg 15 minutit + küpseb 20−25 minutit

Kogus: 1 portsjon
Kuumuta ahi 220 kraadini. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Lõika kanafi leed pikuti kaheks.
Purusta tortilatsipsid näiteks kilekotis tainarulliga rullides või pudrunuiaga. Sega riivjuustu ja 1 tl tšillipulbriga ning kui tsipsid ise ei ole soolased, siis ka soolaga. Klopi muna lahti, kasta fi leed munasse ja seejärel tsipsipurusse. Pane ahjuplaadile. Koori kartulid ja porgandid. Lõika
kangideks ning sega õli, soola ja punega. Tõsta samuti ahjuplaadile. Küpseta ahjus 20−25 min, kuni kana on krõbe ja kuldpruun ning juurikad pehmed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa