Linnulihatoidud

Kanahakklihavardad kataifi-tainas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hakkliha. Pisikesest frikadellist pikkpoisini Autor: Indrek Kivisalu ja Rudolf Visnapuu
Kui on aega näputööks, võib suupisteks, eelroaks, aga miks mitte ka pearoaks teha midagi teistmoodi. Selle natuke teistmoodi pealiskihi all on taas kanahakkliha, mis seekord maitsestatud vaid pisut aasiapärasemalt. Loomulikult võib soovi korral anda ka jõulisemat maitset – kõik sõltub tegijast-sööjast.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Sega kõik ained hakklihaga ja tambi mass jõuliselt ühtlaseks. Maitsesta ja jaga portsjoniteks.
Vormi portsjonid grillvarrastele ja keeruta neile ümber tavalises külmkapis sulatatud kataifitainas. Küpseta kuumas õlis (temperatuur umbes 160°) kas fritüüris või lihtsalt potis kuni valmimiseni. Reguleeri temperatuuri nii, et tainas ja sisu valmiksid üheaegselt. Serveeri suupiste või eelroana.

Hea teada!
Kataifi-tainast otsi müügil hästivarustatud poodides sügavkülmlettidest.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa