Linnulihatoidud

Koorene kanapada seente ja sinepiga

Keskmine hinne: 4.36 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Mõnusalt koorene ja kergelt sinepine kanapada sobib argiseks õhtusöögiks nii riisi, kartulite kui makaronidega. Ka värske salat passib hästi juurde.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kanafileed suuremat sorti tükkideks ja pruunista võis, maitsesta soola-pipraga. Lisa ribastatud porru ja pruunista minuti jagu. Puista üle jahuga. Sega puljong, koor ja sinep ning vala vedelik kana peale. Hauta 10 minutit. Pruunista tükeldatud seened võis. Lisa seened koos tükeldatud õuntega patta ja keeda 5 minutit. Maitsesta hakitud estragoniga. Serveeri riisi või kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kaido 16.nov 2014 15:46
Tegin valmis ja tõesti sai väga maitsev. Sinepiga ei pingutanud üle ja jagu panin ka 6sele portsjonile ainult 1 lusikatäie.
Damn 08.nov 2012 19:48
Endale maitses & mehele ka. Sinepit nii palju ei pannud, kui kirjas oli. Maitsev.
Mmmerlekas 06.nov 2012 15:11
Väga maitsev, sõime spagettidega.
Hindaja 03.nov 2012 16:25
super hea, tegin täisterapastaga. Muidugi natuke kallis. sobib valge veiniga!
imarii 15.okt 2012 06:15
1.Mulle õun eriti maitse,antovkat.:)
eppenno 10.okt 2012 12:14
mulle meeldis,6un annab eriti hea maitse,kasutasin antonovkat
1