Linnulihatoidud

Pardike

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Pardifilee tegemisel tuleks silmas pidada paari lihtsat asja ja ebaõnnestumist pole karta. Kõigepealt tee nahaga poolele terava noaga sisselõiked, siis pääseb rasv paremini välja sulama.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit
Määri part soja ja mee seguga kokku ja jäta pisut tõmbama. Kui valmistamisaeg
käes, aseta part külma panniga tulele, las hakkab tasapisi pruunistuma. Kui
nahk on krõbe, keera ümber. Maitsesta soola ja pipraga otse pannil ning lase teine pool
ka pruuniks. Enamik fileepoegi, mis meil müügis, ei vajagi lisaküpsetamist, on lihtsalt
nii pisikesed. Aga kui sul on õnnestunud hankida pisut priskem fileetükk, siis pane
pannile kaas peale, las küpseb veel 5 minutit.
Pannilt ära tõstes keera fileed veidi fooliumisse rahunema. Samal ajal sega kokku
salsa. Koori ja viiluta mango ning apelsin, haki tšilli peeneks. Lisa värske münt ja
koriander. Maitsesta laimimahlaga. Mmmm, seest pisut roosaka pardi kõrvale, mõnus.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Rambo 06.nov 2012 10:30
Kõlab hästi. part on parim.
1