Linnulihatoidud

Koriandri-sibulapesto ja kaunviljadega kana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Kaie Mei
Roog, mida sobib süüa nii kuumalt kui ka jahtunult. Viimasel juhul paku kõrvale värsket salatit. Valmista pesto juba varem, kuid prae kanalõigud vahetult enne serveerimist. Hoia neid soojas fooliumis ja termokotis. Salatitaimed võta kaasa pundina, nii säilitavad nad oma värskuse kauem. Kaste vala peale alles söömise ajal.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki pestoained ning püreesta ühtlaseks.
2. Suru kanafi leed paksuse poolest pisut ühtlasemaks. Määri iga filee naha alla 1 sl pestot. Maitsesta fileed soola ja pipraga ning prae pannil mõõdukas kuumuses mõlemalt poolt pruuniks. Tõsta fileed 180 kraadi C juurde 15-20 minutiks küpsema.
3. Keeda kaunviljad soovitud pehmuseni ja sega ülejäänud pestoga.
4. Serveeri kana kaunviljadel, maitsestamiseks lisa laimiviile.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa