Linnulihatoidud

Klassikaline ahjukana pirni-avokaado salatitaskutega

Keskmine hinne: 3.26 Allikas: Signe Anton ja Jaanika Anton
Samal ajal kui kana ahjus pruuni jumet võtab, valmistame mõnusaid köögiviljataskuid.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Esmalt võta Talleggi ahjukana, eemalda pakend ning lõika ära üks ahjukoti nurk. Pista ahjukana ahju ning lase kanal küpseda 200ºC juures.
2. Salatitaskud: sega omavahel välja mõõdetud jahu ja soola kogused. Murenda pärm jahu sisse ning lisa vesi. Sõtku mass ühtlaseks siledaks tainaks. Jäta tainas rätiku alla 20 minutiks kerkima. Kerkinud tainast vormi kümme kuklit ja jäta need veel 5 minutiks rätiku alla kerkima. Kerkinud kuklid rulli jahusel laual õhukesteks 1- 2 mm paksusteks ketasteks. Küpseta neid kettaid 220 kraadi juures 3- 5 minutit ühe kuni kahe kaupa, kuni nad on õhku täis kerkinud, seest tühjad ja pealt pruunikad. Jahtunud saia sisse tee peale auk, kust hiljem salati sisse paned.
3. Salat: pane kaussi salatilehed, lisa kooritud ja viilutatud pirnid ja avokaadod. Pressi koheselt avokaado ja pirni viilude peale värskelt sidruni mahla, et nende värvus ei muutuks pruuniks. Lisa näpuotsatäis soola. Kaste jaoks vispelda kausis kokku õlid, äädikas ja sinep, sega seni, kuni kaste muutub kreemjaks. Lisa maitse järgi soola ja pipart. Vala kaste salatile, sega kergelt läbi ning lase enne serveerimist mõned minutid maitsestuda.
Mmm!Tõsta salat varasemalt valmis küpsetatud salatitaskutesse ning serveeri koos mõnusa ahjukanaga.

Klassikaline ahjukana pirni-avokaadosalatitaskutega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa