Linnulihatoidud

Kalkuni-seenehautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Serveeri seda hautist riisi või kuskussiga, et lihamaitsed hästi esile pääseks. Ole sojakastmega ettevaatlik, et hautis liiga soolaseks ei muutuks. Kui see siiski juhtub, mahenda kastet rõõsa koorega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Puhasta liha kelmetest ja lõika ribadeks.
2. Haki sibul ja küüslauk ning seened.
3. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liha. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Lisa pannile sibul, küüslauk ja rosmariin ning pruunista kergelt.
5. Pigista juurde sidrunimahl.
6. Lisa hakitud seened ja prae kergelt läbi.
7. Lisa vein, lase sel veidi vähemaks keeda ning vala seejärel hautisesse ka rõõsk koor.
8. Lase haududa ja viimasena maitsesta sojakastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa