Linnulihatoidud

Pajaroog kalkunifileega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Wok-roog.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Keeda riis.
Pruunista kergelt Wok-pannil oliivõlis tükeldatud kalkunifilee.
Lisa tükeldatud shampinjonid, porru, keedetud riis, sega, kuumuta.
Lisa purustatud soolapähklid ja apelsinimahl.
Maitsesta.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 23.jaan 2011 11:03
Maitsvaks tegi selle toidu soolapähkel, aga muidu jäi kahvatult hall. Ilmetu, aga maitsev.
CCCC 24.sept 2007 14:23
panin kahe apelsini mahla ja tuli super!
claudia 03.nov 2004 17:26
mul tuli natuke kuiv...võibolla oli apelsin väike :) a mure lahendasin, et lisasin sojakastet...äkki on mõni parem variant??
Heivi 21.aug 2004 16:23
Ühe terve apelsini välja pigistatud mahl
Tints 21.aug 2004 15:20
Mida tähendab retseptis 1 apelsinimahl? Kas 1 klaas või 1 liiter?
1