Linnulihatoidud

Hautatud metsis I

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Vürtsidega hautatud metsis.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Lõika pekk ribadeks ja sega pipra, tüümiani, peenestatud loorberi ning hakitud petersellilehtedega.
Laagerdunud lind pikkida maitsestatud pekiga sügavasse nõusse.
Lisada vein, sidrunimahl, tükeldatud sibul ja maitsejuured, samuti ülejäänud tüümian ja nelk ning loorber.
Hoida 3-4 päeva jahedas kohas.
Seejärel lind kuivatada, pintseldada sulavõiga ja pruunistada ahjus.
Panna hautamisnõusse, valada juurde marinaad ja hautada.
Kastmele võib lisada pruunistatud jahu.
Vana metsist võib hautada tükeldatult, lisades pekikuubikuid.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa