Linnulihatoidud

Hautatud metsis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Hautatud metsis Määri moodi.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Ühele klaasile veele lisa maitsejuured, vein, äädikas ja maitseained, v.a. kadakamarjad.
Vala marinaad linnule ja lase jahedas kohas mõni päev seista - mida kauem lind seisab, seda paremini küpseb.
Kuivata metsis, hõõru soola ja pipraga.
Piki 150 g pekiga, ülejäänud pekk ja sibul pruunista, lisa pikitud lind, veidi vett ja marinaadi ning hauta.
Praeleemele lisa jahu, kadakamarjad ja sõstratarretis.
Kuumuta ja lisa hapukoor.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Feen 13.märts 2006 13:45
See ongi see kõige keerulisem asi. Imestasin silmad peast, et laanepüüst 0 retsepti, aga metsisest kohe mitu toodud. Üldiselt saab metsist nii, et sõidad autoga ja põmm, metsis keset klaasi (ei juhtu just sageli). Topise jaoks natuke räsitud, aga küpsetamiseks kõlbab... ja siis on ikkagi natuke illegaalne maik asja juures. Venemaal saab vist veel jahiturismi teha metsise teemal.
napalm 22.nov 2005 20:23
a kust kohast metsist saab?
1