Linnulihatoidud

Broiler riisiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: kodune Autor: Mari
Ühepajatoit broilerist. Serveerides puista kindlasti üle hakitud maitserohelisega. Serveeri kohe pärast valmistamist.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika broiler tükkideks ja pruunista rasvas helepruuniks.
Lisa ribadeks lõigatud sibul ning maitseviljad, kuumuta natuke.
Siis vala peale vesi või puljong, kuumutata keemiseni.
Lisa pestud riis.
Hauta toitu kaanega hautamisnõus ahjus 20-30 minutit.
5 minutit enne toidu täielikku valmimist lisa tükeldatud tomatid, vein ja riivitud õun.
Hauta lõpliku valmimiseni.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
keikei 13.dets 2005 17:03
proovige metsiku riisiga ehk teine nimi vesi-riis, mmmmm mõnussssh
Marissa666 11.mai 2005 16:45
Kindlasti baklažaani toorjuustu kastmega
mirell 19.okt 2004 15:08
broileri asemel kasutasin kintsuliha, lihtne valmistada ja väga hea
1