Linnulihatoidud

Indoneesia pajaroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Kristina Spencer
Wok'i-roog. Indoneesia tšillikana.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika brokoli väikesteks õisikuteks ja varred diagonaalselt ribadeks.
Spargel lõika u 4 cm pikkusteks ribadeks, tükelda seened.
Keeda brokoli ja maisitõlvikud soolaga maitsestatud vees u 3 minutit, siis vala vesi ära ja loputa külma veega üle.
Kuumuta wok-pann, lisa õli, kui õli on kuum, lisa tükeldatud kanafileed (u 2,5 cm), prae neid u 5 minutit ehk kuni nad on kuldpruunid.
Seejärel nõruta praetud kanafilee sõelal.
Kuumuta wok-pann keskmise kuumuseni ja lisa hakitud küüslauk, sibul, tšilli ja ingver ning voki u 2 minutit, kuni on kuldpruunid.
Siis maitsesta sojakastme, suhkru ja pipraga ning kuumuta veel u minut.
Siis lisa köögiviljad ja seened ning prae veel u 3 minutit.
Siis lisa kanafileetükid, puljong või vesi ja prae veel u 5 minutit.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ludvignuudel 15.dets 2011 10:47
Tosi hyva! Paksema leeme saamiseks võib asendada filee pikemat eelhautamist nõudvate paksemate koivatükkidega.
1