Linnulihatoidud

Pajaroog IV

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Maitsev wok-roog kanalihaga. Lisandiks sobib keedetud riis või nuudlid.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
 
Kuumuta õli Wok-pannil.
Lisa kanaliha ja pruunista kiirelt u 2-3 minutit ehk siis kuni liha on võtnud värvi.
Lisa õhukesteks viiludeks lõigatud sibul, paprika ja suhkruherned, kuumuta u 5 minutit ehk siis kuni köögiviljad on pehmed ja kana on täielikult läbiküpsenud.
Samaegselt sega sojakaste, tomatipüree, apelsinikoor, -mahl ja maizena kausis.
Lisa segu wok-ile ning kuumuta ,samaegselt segades, kuni see pakseneb.
Koori apelsin ja puhasta apelsini lõigud "nahast".
Lisa puhastatud apelsinilõigud ja oakaunad wok-i ning kuumuta u 2 minutit.
Hea teada !
Serveeri kohe pärast valmistamist.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa