Linnulihatoidud

Kana ja paprika panniroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Ruth
Maitsev pajaroog.
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha tükkideks (kanakintsudest eemalda kondid).
Koori ja viiluta sibul, lõika puhastatud paprika kandilisteks tükkideks.
Kuumuta pannil õli, lisa kanatükid ja sibulaviilud, pruunista kiirelt.
Lisa paprikad ja kuumuta veel paar minutit.
Pane juurde tomatihoidis ja petersell, maitsesta soola ja pipraga.
Kata kaanega ja hauta madalal kuumusel 15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tõnu 02.jaan 2012 13:47
Igati toitev ja tervislik roog. Valmistada oli ka väga lihtne, ainult hakkimise vaev. Eelistada tuleks kanafileed. Üldmait-
selt tuleb veidi hapukas. Arvan, et kui vaja, saab soovi korral seda nt karripasta või -pulbriga tasakaalustada, samuti pole paha mõte valida tomatikonserv basiilikuga vm maitsega...valikut peaks poes olema. Soovitaksin serveerida koos mõne lisandiga omal maitsel, ise kasutasin valget(basmati) riisi ja sai väga hea kombinatsioon.
1