Linnulihatoidud

Kanakoivad mee ja sinepiga

Keskmine hinne: 4.19 Allikas: Eesti perenaise 100 rooga Autor: Ruth
Serveeri riisi ja salatiga
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lao kanakoivad küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile, jättes lõigatud küljed esialgu üles.
Sega omavahel kokku kõik ülejäänud ained peale mooniseemnete ja pintselda koivad seguga üle.
Küpseta 200 kraadi C juures 15 minutit.
Keera koivad ringi, pintselda järelejäänud kastmega ja raputa peale mooniseemned.
Küpseta veel 15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Leonore 05.jaan 2013 20:36
Mind ajas segadusse suur erinevate maitsete valik: mesi, sinep, sidrun ja siis veel paprikapulber ja mooniseemned. Viimased jätsin ära, või asendasin oliiviõliga, soolaga ei koonerdanud. Maitsesid hästi, domineeris mee-sidruni-sinepi magus-hapu maitse.
Liis 03.nov 2011 10:43
Ega nahk maitset läbi ei lasegi - tee nahale sisselõiked
Nona 02.juuni 2005 11:44
järgmine kord tehes, ma pintseldaks koivad üle 30min enne küpsetamist, et maitseained jõuaksid lihale sisse imenduda ja soolaga ei tohiks väga koonerdada, ma lisasin näpuotsaga soola ja jäid suhteliselt magedaks, mee-sinepi hõngu ja maitset tundsin ainult kananaha peal.
1