Linnulihatoidud

Krõbe pardiliha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hiina köök Autor: triinu
Aromaatne ja krõbe pardipraad.
Kogus: 1 portsjon
 
Eemalda pardi tiivad.
Raiu kere piki selgroogu pooleks, hõõru tugevasti soolaga.
Pane retseptis loetletud vürtsid ja maitseviljad kuumakindlale alusele, mõõda sinna ka vein.
Aseta pardipooled anumasse, keeruta neid maitsesegus ja jäta 4-6 tunniks maitsestuma, iga tunni järel ringi pöörates.
Tõsta lind koos alusega aurutisse ja auruta kaane all 3-4 tundi või kauem.
Jälgi, et aurutuspott veest kuivaks ei keeks.
Tõsta liha aluselt ja lase kaetult 5-6 tundi jahtuda.
Part peab enne õlis keetmist olema täiesti külm ja kuiv, muidu nahk ei muutu krõbedaks.
Kuumuta õli 180°-ni (kergelt suitsev), pane pardipooled, nahk allpool õlisse ja friteeri 4-5 minutit, seejärel pööra ringi ja jätka veel 1-2 minutit.
Tõsta liha õlist välja ja lase nõrguda.
Eemalda noa ja kahvli abil liha kontidelt ja aseta kuhjana salatiga vooderdatud vaagnale.
Sööja asetab väikesele pannkoogile paar lihatükikest, maitsestab ploomikastmega, lisab sibulat ja kurki ning keerab pannkoogi täidise ümber rulli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
svenartur 10.dets 2012 10:57
kangesti tahaks tead kas sellise hulga maitseainete kasutamisel pardimaitset ka oli tunda, kommenteerige, palun, kes on teinud
1