Linnulihatoidud

Kana köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hiina köök Autor: triinu
Wok-roog, hiina rahvustoit
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika kanaliha 2-3 cm suurusteks õhukesteks viiludeks. Sega väikeses kausis kokku jahupasta, sool ja munavalge ning paneeri selles lihatükid. Kuumuta õli wokis, prae kanatükke pidevalt segades keskmisel kuumusel 30 sekundit, tõsta siis suure vahukulbiga pannilt ära ja hoia soojas. Pane pannile seened, bambusevõrsed, suhkruherned, sibula- ja ingveritükid ning prae segades 1 minut kõrgel kuumusel. Lisa suhkur, sool ja kanatükid. Sega hästi läbi, siis kalla pannile sojakaste ja vein. Sega veel kord läbi, piserda seesamiõliga ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa