Linnulihatoidud

Prantsuse brunch

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pōldsamaa Felix Autor: Triinu
Broilerifilee omletiga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Paprika ja soolaga kergelt maitsestatud filee kastetakse lahtiklopitud, karriga maitsestatud kanamunasegusse.
Broileripala praetakse vähese õliga, kuni pind tõmbub kuldpruuniks.
Kui filee on peaaegu valmis, lisatakse pannile järelejäänud munasegu ja praetakse kiiresti nagu pisike omlett.
Taldrikule esmalt salatileht, kurgiviilud ritta, paprikaribad kuhja, keskele broilerifilee ja šampinjoniviiludega omletitorbik.
Mahlasust toetab ja pikantsust lisab Felixi küüslaugukaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Redone 05.sept 2007 22:26
Millal need shampinjonid praetakse ja kust see torbik tekib? Ja mis selle küüslaugukastmega teha? Retsept on pooleli ja ebaselge.
1