Linnulihatoidud

Nuudli-kanaroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Äärmiselt kiiresti valmiv pajaroog.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pruunista viilutatud porru pannil kuumas õlis. Lisa kanahakkliha, pruunista ja vala kastrulisse. Lisa nuudlid, puljong ja sojakaste.
Hauta nõrgal kuumusel 7–8 minutit. Samal ajal viiluta seened ja pruunista võis.
Vala seened potti, sega kõik läbi ja kuumuta veel 5 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
yllits 14.nov 2012 19:35
Unustasin punktid panna.
yllits 14.nov 2012 19:35
Tegin ka. Üldiselt on söödav, aga midagi erilist selles roas ei näe. Meenutab wokirooga, aga jääb suurelt osalt oma maitseomadustelt teistele alla. 4 punkti saab minu käest.
kristelll 06.apr 2010 18:01
väga mõnus ja lihtne toit. kasutage täistera nuudleid, on tervislik ka :)
marr 22.okt 2009 15:13
super maitsev, kanahakkliha asemel panin tavalist kodust segu, Kõht on täis ja millalgi teen sööki uuesti.
Chicas18 22.mai 2009 22:19
Ostke neid makarone, mis sisaldavad durum nisujahu. Need ei kee nii naljalt pudruks, kui lihtsalt nisujahust valmistatud makaronid. ;)
ämblik naine 19.märts 2009 15:32
väga maitsev tuli.
ämblik naine 04.märts 2009 10:12
Ega juhtu vist midagi kui panna tumedat sojakastet?
Tibulinnu 24.jaan 2009 17:56
Minul juhtus just nii, et makaronid jäid jahused. Järgmisel korral teeksin ka kas munanuudlitest nagu ankur kirjutas või siis keedaks makaronid eraldi, kurnaks ja alles siis lisaks ülejäänud toidule. Kuna maitse sai "jahune", panin juurde veel hapukoort ja tilli- lõppkokkuvõttes sai täitsa söödav.
ankur 21.jaan 2009 16:19
Mina kasutan selliste pajaroogade ja woki puhul munanuudleid. Need on nii head, et paned 3 minutiks keeva vette (ei keeda edasi!) seisma, ja lisan ülejäänud toidule nuudlid, makaronid viimasena. Siis ei juhtu, et läheb väga pudiks ja jahuseks kogu toit.
konn 20.jaan 2009 23:00
Soovitage nuudleid sellele toidule?
NurrMarta 19.jaan 2009 18:38
Pakun, et nuudleid ei pea eelnevalt keetma. Vedeliku kogus on üsna suur ja juba keedetud nuudleid veel pikemat aega hautades võib vist jahupudru saada :)
küsimärk 19.jaan 2009 17:41
kas nuudlid peavad eelkeedetud olema ?
lihtsalt üks 07.jaan 2009 00:07
Lihtne, kiire ja viib keele alla:D
pavilion 14.nov 2008 13:49
lihtne ja väga maitsev
liisu1111 06.märts 2008 21:00
teenib kõik 5 tärni!
liisu1111 06.märts 2008 21:00
Ülimaitsev toit, väga lihtne valmistada pealekauba!
1