Linnulihatoidud

Kana- ja oapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Maitsev pajaroog
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Tükelda sardell ja prae kergelt (kiiresti) kuumal, rasvata pannil.
Võta sadrellid pannilt.
Tükelda sibul ja pruunista õlis.
Lõika kanafilee sobivateks ribadeks ja pruunista koos sibulaga.
Lisa tomat, vesi, puljongikuubik, sojakaste ja pune ning keeda veidi.
Lõika suvikõrvits pikkupidi pooleks eemalda lusikaga seemned ja lõika viiludeks.
Lisa sardelli ja suvikõrvitsaviilud, sega ja keeda u 5 minutit.
Nõruta oad vedelikust ja lisa pajaroale.
Maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lumehelbeke 29.jaan 2005 19:32
Just tegin seda vanematele ja vennale.Jube hea tuli!!Soovitan tõesti!
1