Linnulihatoidud

Kanapaella

Keskmine hinne: 3.8 Allikas: Suur kokaraamat
Riisipada kana, paprika ja shampinjonidega
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa kana külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika u 12 tükiks.
Koori ja lõika väikesteks kuubikuteks sibulad.
Pese ja puhasta paprikad ning lõika keskmise suurusega tükkideks.
Puhasta, pese ja viiluta shampinjonid.
Kalla tomatid üle keeva veega, "ehmata" külma veega, koori ja lõika neljaks.
Pese, kuivata ja haki petersell.
Koori ja viiluta küüslaugud.
Kuumuta suurel pannil õli ja pruunista selles korralikult kanatükke.
Maitsesta soolaga ja võta pannilt.
Hauta praerasvas sibulaid ja paprikaid.
Lisa seened, petersell ja küüslauk, hauta veel u 5 minutit.
Pane pannile tomatid.
Lahusta safran väheses puljongis ja sega koos riisiga köögiviljade hulka.
Lisa kanatükid ja herned.
Vala peale keev puljong, kuni kõik ained on napilt veega kaetud.
Hauta paellat nõrgal tulel u 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 24.sept 2009 22:52
mitmele see on ?
siirikirikal 21.apr 2009 11:30
rida 13 - Lahusta safran väheses puljongis ja sega koos riisiga köögiviljade hulka.
maverik 21.apr 2009 01:07
Ja riisi vöib üldse välja jätta? :)
1