Linnulihatoidud

Kalkuniraguu

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Raguu kalkunist, segaköögiviljast ja shampinjonidest.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa kalkunifileed külma vee all, lõika u 5 cm kuubikuteks.
Koori sibul, pikeeri nelgi ja loorberilehega.
Pane lihatükid ja sibul potti ning kalla peale nii palju külma vett, et kõik ained oleksid kaetud.
Maitsesta soola ja pipraga ning lase nõrgal tulel u 30 minutit keeda, aeg-ajalt riisu vaht.
Pese, puhasta ja tükelda köögivili.
Võta liha ja sibul puljongist ja kurna puljon läbi peene sõela.
Sulata pannil või ja kuumuta selles jahu.
Mõõda 375 ml puljongit ja lisa vispeldades jahusse, kuni tekib kreemjas kaste.
Jälgi, et ei tekiks klimpe.
Maitsesta kaste soola ja muskaadiga nin keeda selles pehmeks köögivili.
Lõpuks sega kastmesse vahukoor.
Vala valmis kaste lihale.
Lisandiks paku riisi.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa