Linnulihatoidud

Kanastrooganov

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Strooganov broilerist ja shampinjonidest.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhasta broilerifileed nahast, loputa külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika peenikesteks ribadeks.
Hõõru sisse soola ja pipraga.
Puhasta, pese, nõruta ja lõika õhukesteks viiludeks shampinjonid.
Koori ja haki shalottsibul.
Sulata pannil 50 g võid ja prae selles liha.
Võta liha välja ja jäta sooja kohta seisma.
Sulata praevedelikus ülejäänud või ja hauta selles sibulat ja seeni.
Vala peale valge vein, vermut ja vahukoor ning keeda kaste kokku.
Loputa ja haki peeneks sidrunmelissilehed ning lisa kastmesse.
Pane liha uuesti kastmesse ja kuumuta korraks, kuid ära lase keema tõusta.
Maitsesta soola ja pipraga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa