Linnulihatoidud

Kanarind apelsinikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Praetud kanafileetükid apelsinikastmes. Valmistamisaeg u 30 minutit.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa liha külma voolava vee all, kuivata ja lõika kuubikuteks. Patsuta õrnalt jahuga üle. Pruunista liha pannil õlis kõrgel kuumusel mõni minut. Keera kuumus nõrgemaks. Koori ja haki shalottsibulad, prae koos lihaga klaasjaks. Puista pannile ka karri, lisa apelsinimahl ning kanapuljong. Hauta kaanega kaetult u 10 minutit. Tõsta liha välja ja jäta sooja kohta seisma. Keeda vedelikku kuni paksenemiseni. Tõsta pann pliidilt ja lisa vispliga segades võitükid. Pane liha taldrikule ja vala peale kaste. Kaunista apelsiniviilude ja piparmündilehtedega.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa