Linnulihatoidud

Ahjuroog suitsukana ja munaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Toomas Maisalu
Kauni välimusega ahjuroog suitsukanast, seentest, väikestest kartulitest ja munast. Seda rooga võib valmistada ka pliidil suurel paksupõhjalisel pannil. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika kanaliha tükkideks ja kuumuta kergelt pannil, lisa tükeldatud kartulid ja kukeseened ning veidi broilerimaitseainet. Kuumuta segades veel veidi. Tõsta toiduained rasvaga määritud ja riivsaiaga üleriputatud ahjuvormi ja tasanda pind. Riputa peale pitsamaitseainet ja murulauku ning löö siis roa pinnale ettevaatlikult terved munad, riputa neile veidi küüslaugusoola ning jahvatatud valget pipart. Küpseta 200 kraadi juures niikaua, kuni muna on soovitud määral hüübinud. Seda rooga võib valmistada ka pliidil suurel paksupõhjalisel pannil, lastes munadel hüübida madalal kuumusel kaane all.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
brussakas 04.aug 2008 01:55
kuidas see suitsukana veel muna munes? :D:D
1