Linnulihatoidud

PRAETUD RIIS

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Panniroog riisist, suitsusingist, suitsukanafileest, kapsast, omletist ja krevettidest. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Keeda riis kergelt soolases vees u 20 minutit, nõruta. Lõika sink väikesteks kuubikuteks ja kanaliha ribadeks. Koori ja pese porgandid ning lõika kangideks. Koori ja haki sibul. Pese ja tükelda kapsas. Klopi munad lahti soola ja pipraga. Kuumuta suurel pannil 2 sl õli, pruunista selles sink ja kanaliha, tõsta välja. Lisa pannile 2 sl õli ja prae selles köögivilja, võta välja. Kalla pannile munad ja prae õhuke omlett, lõika tükkideks. Kuumuta pannil ülejäänud õli ja prae seal pidevalt segades krevette, tõsta juurde kõik teised komponendid ja maitsesta sojakastmega.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
riinukas 22.aug 2005 19:31
sai küll ilma krevettideta, peamiselt selle pärast et mul lihtsalt pold kust neid võtta ja ka selle pärast et tõenäoliselt pereliikmed poleks neist krevettidest vaimustunud ka aga VÄGA MAITSEV oli
1