Linnulihatoidud

Hautatud kanapallid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Kristiina Rajaleid
Hautatud vürtikad kanapallid kastmes. Valmistamisaeg u 30 minutit.
Valmistusaeg: 20-40 min

30

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Aja kanaliha läbi tavalise hakklihamasina või kasuta valmis hakkliha. Sega kõik ained tainaks. Pehmemate pallide saamiseks lisa veidi vedelikku. Kui soovid tugevat karrimaitset ja -lõhna, kuumuta pulbrit väheses õlis madalal kuumusel minut või kaks; kuumutamata karri annab välja ainult kollast värvi. Vormi tainast u 20 palli ja paneeri neid jahus. Pane pallid kohe keedunõuse või sobiva suurusega pannile (seistes muutub jahupaneering kõvaks), kalla peale keev kanaleem ja hauta väikesel kuumusel 10 minutit. Sega juurde hapukoor ja kuumuta veel veidi aega. Serveeri koos keedetud riisiga, puista peale ohtrasti peenestatud maitserohelist.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Keedetud riis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa