Linnulihatoidud

TÄIDETUD KANA

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukolle Autor: Triinu
Täidetud kana portveini ja sinihallitusjuustukastmega. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Vala aprikoosidele ja rosinatele peale kuum vesi, lase suts seista ja loputa siis külma veega üle. Tükelda peeneks peekon, sibul, porru ja varsseller, prae need võis ja õlis kuldkollaseks, lisa maitseained ja võta pliidilt. Lisa siis rosinad ja aprikoosid ning koore-piimasegus leotatud sai. Sega täidis korralikult läbi ning täida sellega kana, võid enne kana määrida soola-pipraseguga nii seest kui väljast, sule siis kokteilitikkudega kana taguots ja küpseta ahjus valmis. Kaste: Kalla potti kanapuljong ja portvein, keeda koos mustsõstarde ja maitseainetega, kuni pool kogusest on alles, sõelu ja tõsta potti tagasi. Lisa enne serveerimist kastmesse sinihallitusjuustutükke. Serveeri näiteks riisi või ahjukartulite ja köögiviljadega.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tomis1 10.nov 2006 17:03
võrratu
1