Linnulihatoidud

MAHLAKAS KANAROOG

Keskmine hinne: 1.16 Allikas: Eesti Naine - Reet Lassi
Kanapada köögiviljadega. Valmistamisaeg u 50 minutit.
Valmistusaeg: 40-60 min

50

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Hõõru kanaliha naha alt broilerimaitseainega sisse. Lõika õunad ning kooritud sibulad ja kartulid sektoriteks, porgandid ratasteks. Prae kintsutükke pannil õlis mõlemalt poolt umbes 5 minutit ja lao siis mitte väga suure ahjuvormi põhjale. Kuumuta pannile jäänud õlis kergelt pruuniks ka ülejäänud toiduained ning kalla lihatükkidle. Kalla üle kohvikoorega, millele on lisatud nii palju vett, et vedelik toiduaineid peaaegu katab. Lisa soola ja ürdisoola. Kata kaanega ja küpseta 200 kraadi juures umbes 30 minutit ehk kuni kõik toiduained on parajalt pehmenenud.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa