Linnulihatoidud

PAELLA RANNAKARPIDEGA

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Riisiroog rannakarpide, broileri ja shampinjonidega. Valmistamisaeg u 35 minutit.
Valmistusaeg: 20-40 min

35

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika broiler tükkideks, loputa külma voolava vee all ja kuivata. Koori ning haki sibul ja küüslauguküüs. Kuumuta rasv potis või suurel pannil. Pruunista selles kergelt broileritükid, keerates neid kahe puukahvliga. Lisa sibulad ja maitseained ning jätka segamist väiksemal kuumusel. Lisa kana- või lihapuljong ja riis ning veidi hiljem adevili. Hauta rooga 15-20 minutit. Kuumuta rannakarpe omas vedelikus ja lisa valmis toidule. Maitse ning vajaduse korral lisa soola. Vala paella serveerimisvaagnale kuhja ja kaunista sidrunisektorite, oliivide, paprikatükkide ja krevettidega.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa